Samarbetspartners

MyMoney

Dela upp livets stora köp! På MyMoney är vi specialister inom finansiering och service.
Vi tror stenhårt på att man skall kunna välja själv hur och när man skall betala när man gör en av de stora investeringar som dyker upp under livets gång. Snabb, smidig, säker hantering och en personlig service på en nivå högt över vad du är van vid är vad vi brinner för. 9.3/10 i betyg på Trustpilot borgar för det vi lovar!

Autoconcept

Med oss får du ett enklare & tryggare bilägande! Tycker du det känns otryggt att köpa en begagnad bil? Eller vill du förlänga din nybilsgaranti? Med Autoconcepts produkter slipper du vara orolig för plötsligt oförutsedda reparationer på elektriska och mekaniska komponenter.
Kombinera ditt bilköp med en garanti från Autoconcept för ett tryggare & bekvämare bilköp. Vi erbjuder upp till 2års garanti vid köp av ditt fordon. Fråga din säljare för vidare information kring garantins omfattning. Välkomna till en garantilösning som vill att du ska njuta av dina åkturer och slippa oroa dig för krångel.

Santander

Santander är en av världens största bank med 121 miljoner kunder i över 45 länder.
Hos Santander Consumer Bank väljer du en finansieringsform som passar dig bäst, billån eller företagsleasing. Väljer du billån lämnar du bilen som säkerhet och betalar av bilen i takt med att värdet på den minskar. Det gör lånet billigare än ett så kallat blancolån eller att låna på din bostad, då finns risken att du betalar av bilen långt efter att du bytt bil. Med ett billån från Santander får du en månadskostnad som passar dig och du kan amortera extra, förlänga eller förkorta lånetiden när du vill utan extra kostnad. Santander har under de senaste tio åren utsetts till världens bästa bank tre gånger. Välkomna till en världsledande aktör inom bilfinansiering, för dig som söker ett flexibelt billån utan kompromisser!

Bilvision

Sveriges ledande informationsförmedlingstjänst inom fordonsbranchen. Vår konstanta strävan efter smarta och effektiva IT-lösningar gör att vi även kan genomföra systemintegration och skräddarsydda lösningar utefter fordonsbranchens unika behov. Bilvision verkar och fokuserar på den svenska marknaden sedan 1995 och majoriteten av de ca 2000 kundföretagen återfinns inom fordonsbranschen & Myndigheter!